Om TrädgårdSmart

Om oss

Professionell leverantör av trädgårdstjänster

TrädgårdSmart är en professionell leverantör av trädgårdstjänster som har sitt fokus på skötsel av grönytor. Vårt engagemang för kundservice, kvalitet och värde har fått våra lojala kunder att komma tillbaka år efter år. Vi erbjuder trädgårdstjänster inom gräsmatteskötsel, stubbfräsning, robotgräsklippare och även försäljning och installation av luftvärmepumpar.

 

Robert Hammar driver TrädgårdSmart

Vårt mål

Material och produkter av högsta kvalitet

Till varje uppdrag använder vi endast material och produkter av högsta kvalitet vilket innebär att du kan vara säker på att din trädgård får det bästa tänkbara omvårdad. Vi är mycket stolta över att tillhandahålla utmärkt kundservice. Vårt team arbetar hårt för att säkerställa tillfredsställelse från början till slut; från första konsultationen till slutförandet av jobbet garanterar vi att våra kunder alltid är nöjda med resultatet.

 

TrädgårdSmart skåpbil

Vårt uppdrag

Trädgårdstjänster med fokus på grönytor

Vårt uppdrag är att tillhandahålla överlägsen gräsmatteskötsel och trädgårdstjänster till ett överkomligt pris. Oavsett om du behöver underhåll av dina gräsytor eller en renovering av din gräsmatta strävar vi efter att överträffa förväntningarna med varje projekt vi åtar oss. Våra kärnvärden bygger på respekt för både människor och miljö – vi arbetar hårt för att minska vårt koldioxidavtryck och minimera den påverkan som vårt arbete kan ha på miljön runt omkring oss.

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-214 61 50
E-post: [email protected]

Postadress

Nergårdsvägen 2, 743 81 Bälinge

Företagsinformation

Företagsnamn: TrädgårdSmart i Sverige AB
Organisationsnummer: 559069-6364
VAT: SE559069636401
Bankgironummer: 5129-0765
Plusgiro: 80 56 06-1
Swish: 1235424049

Post- och leveransadress

TrädgårdSmart
Nergårdsvägen 2
743 81 Bälinge
Sverige

Fakturaadress

E-faktura:
[email protected]
Pappersfakturor:
TrädgårdSmart i Sverige AB
Box 4
FE-35194
737 21 Fagersta

Våra leverantörer och samarbetspartner

Vi på TrädgårdSmart är dedikerade till att ge våra kunder produkter och tjänster av högsta kvalitet. Därför har vi noggrant valt ut några av våra viktigaste leverantörer och partners som delar vårt engagemang för kvalitet. Med dessa betrodda företag kan vi erbjuda överlägsen service, oslagbara priser och konsekvent tillförlitlighet.

Utmärkelser

TrädgårdSmart är stolta över att bli erkända för vår utmärkta kreditvärdighet och våra utmärkelser. Med dessa utmärkelser vill vi se till att våra kunder kan lita på våra produkter och tjänster. Att ha en god kreditvärdighet innebär att vårt företag konsekvent betalar sina räkningar i tid och alltid uppfyller sina ekonomiska åtaganden. Detta gör oss inte bara ekonomiskt ansvarsfulla, utan även pålitlig leverantör av varor och tjänster som håller i längden.

Vårt team arbetar hårt för att se till att våra kunder alltid är nöjda med sina produkter, och de utmärkelser vi har fått återspeglar detta engagemang. Med TrädgårdSmarts kreditvärdighet och utmärkelser kan du lita på att dina trädgårdsprojekt kommer att slutföras med förträfflighet och omsorg. Tack för att du väljer oss!

Bisnode rating
TrädgårdSmart branschvinnare 2022
Diplom planskötarutbildning steg 1
Diplom planskötarutbildning steg 2

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

TrädgårdSmart är registrerad för både företagsskatt och moms vilket du kan läsa om på Allabolag.

Kontrollera företaget du gör affärer med!

För att säkerställa att ett företag är korrekt registrerat för skatter och moms är det viktigt att veta vilka skyldigheter som företaget har. Att vara registrerad för skatter och moms innebär att man betalar de skatter som är relevanta för sin verksamhet, vilket ger kunderna en trygghet om att deras affärer görs med ett etablerat och ansvarsfullt företag.

Om ett företag inte är registrerat kan det leda till problem när det gäller att betala rätt skatt och moms. Om du som kund gör affärer med ett företag som inte är registrerat kan du riskera att bli tvungen att betala skatt och moms i stället, vilket kan leda till onödiga utgifter. Det kan dessutom innebära problem när det gäller redovisning av skatter och avgifter, samt arbetsgivardeklarationer.

Detta är anledningen till varför det är viktigt att man som kund själv tar reda på om det företag man gör affärer med har riktiga skatte- och momsplikter. På så sätt kan man undvika eventuella problem i framtiden.