Om oss

Om TrädgårdSmart

Om oss

Professionell leverantör av trädgårdstjänster

TrädgårdSmart är din pålitliga partner för alla dina trädgårdsbehov, baserade i Stockholm och Uppsala. Vi specialiserar oss på försäljning, installation och service av robotgräsklippare. Vi erbjuder högkvalitativa trädgårdstjänster till både privatpersoner och företag.

Vi är ett dedikerat team som tar hand om allt från underhåll av grönytor till trädvård, från beskärning till stubbfräsning. Du kan lita på oss för att leverera enastående service och fantastiska resultat. Med fokus på utmärkt kundservice har vi byggt upp en lojal kundbas som väljer oss om och om igen.

Robert Hammar driver TrädgårdSmart

Vårt mål

Material och produkter av högsta kvalitet

Vi använder bara högkvalitativa material och produkter i varje uppdrag för att se till att din trädgård får bästa möjliga vård. Vår kundservice är enastående och vi är stolta över det. Vårt dedikerade team arbetar hårt för att se till att du är nöjd från början till slut. Vi garanterar att våra kunder alltid är 100% nöjda med resultatet av vårt arbete.
TrädgårdSmart skåpbil

Vårt uppdrag

Trädgårdstjänster med fokus på grönytor

Vårt mål är att erbjuda professionell gräsmatteskötsel och trädgårdstjänster till rimliga priser. Oavsett om du behöver underhåll av din gräsmatta eller en totalrenovering strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna i varje projekt vi tar oss an. Vi värdesätter både människor och miljön, och vi arbetar aktivt för att minska vårt koldioxidutsläpp och minimera vår påverkan på miljön runtomkring oss.
Robert TrädgårdSmart

Våra leverantörer och samarbetspartner

Vi på TrädgårdSmart är dedikerade till att ge våra kunder produkter och tjänster av högsta kvalitet. Därför har vi noggrant valt ut några av våra viktigaste leverantörer och partners som delar vårt engagemang för kvalitet. Med dessa betrodda företag kan vi erbjuda överlägsen service, oslagbara priser och konsekvent tillförlitlighet.

Utmärkelser

TrädgårdSmart är stolta över att bli erkända för vår utmärkta kreditvärdighet och våra utmärkelser. Med dessa utmärkelser vill vi se till att våra kunder kan lita på våra produkter och tjänster. Att ha en god kreditvärdighet innebär att vårt företag konsekvent betalar sina räkningar i tid och alltid uppfyller sina ekonomiska åtaganden. Detta gör oss inte bara ekonomiskt ansvarsfulla, utan även pålitlig leverantör av varor och tjänster som håller i längden.

Vårt team arbetar hårt för att se till att våra kunder alltid är nöjda med sina produkter, och de utmärkelser vi har fått återspeglar detta engagemang. Med TrädgårdSmarts kreditvärdighet och utmärkelser kan du lita på att dina trädgårdsprojekt kommer att slutföras med förträfflighet och omsorg. Tack för att du väljer oss!

Bisnode rating
TrädgårdSmart branschvinnare 2022
Diplom planskötarutbildning steg 1
Diplom planskötarutbildning steg 2

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

TrädgårdSmart är registrerad för både företagsskatt och moms vilket du kan läsa om på Allabolag.

Kontrollera företaget du gör affärer med!

För att säkerställa att ett företag är korrekt registrerat för skatter och moms är det viktigt att veta vilka skyldigheter som företaget har. Att vara registrerad för skatter och moms innebär att man betalar de skatter som är relevanta för sin verksamhet, vilket ger kunderna en trygghet om att deras affärer görs med ett etablerat och ansvarsfullt företag.

Om ett företag inte är registrerat kan det leda till problem när det gäller att betala rätt skatt och moms. Om du som kund gör affärer med ett företag som inte är registrerat kan du riskera att bli tvungen att betala skatt och moms i stället, vilket kan leda till onödiga utgifter. Det kan dessutom innebära problem när det gäller redovisning av skatter och avgifter, samt arbetsgivardeklarationer.

Därför är det viktigt att som kund själv undersöka om det företag man gör affärer med har rätt skatte- och momsregistrering. På så sätt kan man undvika eventuella problem i framtiden.

På TrädgårdSmart erbjuder vi en bred portfölj av trädgårdstjänster för att möta våra kunders olika behov. Våra huvudsakliga tjänster inkluderar försäljning, installation och service av robotgräsklippare, gräsmatteskötsel, trädfällning, stubbfräsning och trädbeskärning.

Oavsett om du är företagskund eller privatperson, strävar vi alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för ditt trädgårdsprojekt.

TrädgårdSmart är stolta över att vara verksamma i hela Stockholms- och Uppsala län.

Oavsett var du befinner dig inom dessa områden kan du lita på att vi är redo och tillgängliga för att möta dina trädgårdsbehov med den professionalism och expertis vi är kända för.