Om TrädgårdSmart

Om TrädgårdSmart och mina mål

TrädgårdSmart är ett väletablerat företag som är grundat av entreprenören Robert Hammar. Min ambition är att erbjuda dig våra tjänster på högsta nivå. Mitt engagemang, kunskap och mina erfarenheter gör det möjligt att överträffa mina uppdragsgivares önskemål. Mitt bästa kvitto på ett väl utfört arbete är när mina kunders grannar eller nära och kära kontaktar mig. Det händer ofta och då känner jag mig alltid lite extra stolt. Mina uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.

Mitt intresse för robotgräsklippare och olika trädgårdstjänster ger mig en kreativ och framåtriktad inställning. Min öppenhet för olika tekniker och nya metoder gör att mitt arbete aldrig blir enformigt eller rutinmässigt, snarare utmanande och roligt. Jag har från att bara installera robotgräsklippare utvecklat verksamheten vidare och tjänster jag erbjuder idag är eftertraktade tjänster som stubbfräsning, gräsmattevård och från 2023 även luftvärmepumpar.

För mig är är varje dag och uppdrag unikt. Att få hjälpa mina kunder är till stor belåtenhet för mig och i gengäld ger detta dig som kund ett gott resultat.

Jag tror på god kommunikation och samarbete för att kunna hjälpa dig på bästa sätt med dina önskemål. Du kan alltid vända dig till mig med dina frågor eller tankar. Tillsammans med dig kommer vi fram till de mest praktiska och effektivaste lösningarna där dina önskemål alltid står i fokus.

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill hjälp med våra tjänster. Jag garanterar att du kommer att bli nöjd och få det lilla extra som gör skillnad.

 

Bälinge 2022-01-18

Med all ödmjukhet!

 

Robert Hammar
Ägare och grundare av TrägårdSmart

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-214 61 50
E-post: [email protected]

Företagsinformation

Företagsnamn: TrädgårdSmart i Sverige AB
Organisationsnummer: 559069-6364
VAT: SE559069636401
Bankgironummer: 5129-0765
Plusgiro: 80 56 06-1
Swish: 1235424049

Fakturaadress

E-faktura:
[email protected]

Pappersfakturor:
TrädgårdSmart i Sverige AB
Box 4
FE-35194
737 21 Fagersta

Postadress

Nergårdsvägen 2, 743 81 Bälinge