Återförsäljare av Solo by AL-KO Robolinho

Återförsäljare av Solo by AL-KO

Som servande fackhandlare är TrädgårdSmart nu en auktoriserad återförsäljare av Solo by AL-KO Robolinho robotgräsklippare till privatpersoner. 

Är du redo att klippa gräsmattan utan att det påverkar dina dagliga aktiviteter? Då ska du välja Robolinho och vi hjälper dig hela vägen från start fram till mål.

Återförsäljare av Solo by AL-KO

Varför Robolinho från TrädgårdSmart?

Solo by AL-KO Robolinho är en smart robotgräsklippare som klipper gräsmattor med ett perfekt resultat, små såväl som komplexa, stora gräsmattor med rabatter och hinder. Robotgräsklipparens unika egenskaper förverkligar entusiastiska fastighetsägares dröm om att ha en nyklippt gräsmatta alla dagar under hela säsongen.

Det är mycket att tänka på innan köp av en ny robotgräsklippare. Vår erfarenhet är att 4 av 10 förstagångsköpare införskaffar fel robotgräsklippare. Det är något som du kan undvika om du tar oss till hjälp. För oss båda är det viktigt att du får en robotgräsklippare som passar just din trädgårds förutsättningar. En personlig rådgivning leder till ett säkrare köp vilket gör att du blir nöjd och vi får en nöjd kund som ger oss goda recensioner.

Finansiering av Robolinho

Oavsett om du är privatperson, juridisk person eller enskild näringsidkare så kan vi hjälpa dig med finansiering av en ny Robolinho robotgräsklippare med installation. En finansiering innebär att du får en låg månadskostnad utspridd över hela året.

Vi utför hundratals installationer och en hel del felsökningar av slingkabel varje säsong. Det gör att vi har god erfarenhet av vad som fungerar och inte. Ibland händer det att vi stöter på nya utmaningar men med vår garanti så är det något vi rättar till om vi har gjort fel.

Vinterservice och förvaring av Robolinho

Solo by AL-KO Robolinho robotgräsklippare behöver vinterservice för lång livslängd och optimal prestanda. Därför är det en god sak att lämna in din Robolinho på vinterservice med rengöring för att maximera livslängden. Under hela vintern är din robotgräsklippare i tryggt förvar. Sedan på våren kommer vi ut med den till dig. Då har du en rengjord och nyservad Robolinho som är redo för en ny klippsäsong.

I vinterservicen ingår följande moment:

Garanti och två års utökad garanti

Vid köp av en ny Roboliho har du två års garanti från Solo by AL-KO som kan utökas med 2 års extra garanti. Ansök om utökad garanti online senast 4 veckor efter köpet av produkten.

Återförsäljare av Solo by AL-KO Robolinho

Robolinho modeller

Det finns fyra Honda Robolinho-modeller att välja mellan med samma funktioner men olika kapacitet. Vi som återförsäljare av Solo by AL-KO har hela bredden av Robolinho.

För att installera en Robolinho på din gräsmatta rekommenderar vi att du tar hjälp av ett välkänt proffs som oss, TrädgårdSmart, speciellt om du vill få en väl utförd installation av robotgräsklipparen. En begränsningskabel till robotgräsklipparen behöver läggas ut för att den ska fungera, laddstationen ska installeras, roboten ska kalibreras och den behöver slutligen programmeras. Det sammantaget gör att det krävs erfarenhet för att allt ska fungera som det ska och av det skälet ska du anlita en professionell installatör som TrädgårdSmart.

Att anlita en återförsäljare av Solo by AL-KO

För att köpa Solo by AL-KO Robolinho i Stockholm och Uppsala bör du välja oss för ett tryggt köp. Därför att vår personal hjälper dig att välja den bästa modellen av Robolinho som passar för just dina gräsytor.

TrädgårdSmart är auktoriserad återförsäljaren av Solo by AL-KO med täckning över Stockholm och Uppsalaområdet. Vi erbjuder finansiering, service och installation av alla Robolinho robotgräsklippare. Precis som andra bör du också välja oss för att få en spektakulär personlig upplevelse.

Kort sagt, vi ger dig en helhetslösning med personlig rådgivning och försäljning, installation och vinterservice av Robolinho i Stockholm och Uppsala med kringliggande orter.