Trädgårdstjänster – våra trädgårdspaket

Trädgårdsservice i Stockholm och Uppsala!

Vi tar hand om dina trädgårdsbekymmer i Stockholm och Uppsala!

Vill du njuta av en välskött trädgård utan att behöva bekymra dig om gräsklippning, kanttrimning, ogräsrensning, lövblåsning, räfsning och rensning av rabatter? Då har du kommit rätt! På TrädgårdSmart erbjuder vi trädgårdsservice för enklare trädgårdsskötsel till ett fast och konkurrenskraftigt pris.

Baspaket

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt två personer.
3 980 kr

7 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Mellan paketet

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt två personer.
7 460 kr

14 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Stora paketet

Vi utför enklare trädgårdsarbeten med våra redskap av normalt tre personer.
9 990 kr

21 arbetstimmar

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag.

Varför välja TrädgårdSmart?

Skönhet blommar i hjärtat likväl som i trädgården.

Vi förstår vikten av att ha en välskött trädgård som ger dig glädje utan att kräva ditt engagemang. Med vårt fasta pris och expertis inom trädgårdsskötsel kan du lita på att din trädgård kommer att skötas med omsorg och precision.

Kontakta oss idag för att ge din trädgård den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar i Stockholm och Uppsala!

Gräsklippning:

Vår noggranna och effektiva gräsklippningstjänst garanterar en välklippt och prydlig gräsmatta som är redo för avkoppling och lek.

Kanttrimning:

För skarpa och välskötta gräskanter som ger din trädgård en polerad och professionell look.

Ogräsrensning:

Vi tar bort ogräset så att dina blomsterbäddar och rabatter kan lysa upp trädgården i full blom.

Lövblåsning och räfsning:

Våra experter tar hand om löven på ett snabbt och effektivt sätt, vilket lämnar din trädgård ren och fräsch.

Rensning av rabatter:

Vi ser till att dina rabatter är fria från oönskat material och redo att visa upp dina vackra blommor och växter.

Vanliga frågor om våra trädgårdspaket

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om våra trädgårdstjänster i Stockholm och Uppsala.

Vi har samlat information för att ge dig bättre förståelse av hur TrädgårdSmart förvandlar din trädgård till en drömoas.

Vår service anpassas efter varje kunds unika behov, oavsett om du bor i Stockholm eller Uppsala.

Genom att läsa dessa frågor och svar hoppas vi att du får all info du behöver för att välja oss som din trädgårdspartner.

TrädgårdSmart erbjuder tjänster i hela storstadsområdena av Stockholm och Uppsala. Om du bor utanför dessa områden, tveka inte att kontakta oss för att diskutera möjligheterna!

Ja, hos TrädgårdSmart tror vi på tydlighet och transparens. Därför erbjuder vi alla våra trädgårdstjänster till ett fast pris, utan dolda avgifter. Priset fastställs baserat på storleken på din trädgård och de tjänster du väljer.

TrädgårdSmart strävar efter att möta alla våra kunders behov. Om du behöver tjänster utöver de som ingår i ditt fastprispaket, kan vi erbjuda dessa till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss för mer information och en anpassad offert.

Det beror på ditt unika behov och önskemål. Vi erbjuder allt från engångstjänster till regelbunden skötsel varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Vi skapar tillsammans med dig ett schema som passar just din trädgård.

Att boka våra tjänster är enkelt. Du kan antingen kontakta oss direkt via vår hemsida, ringa oss, eller skicka ett e-mail. Vi kommer då att diskutera dina behov, skapa en personlig plan och fastställa en tid för vårt första besök. Låt TrädgårdSmart skapa en oas i din trädgård!

All trädgårdstjänster i Stockholm och Uppsala utförs genom vårt dotterbolag GTS Trädgård. Vi har erfarna trädgårdsarbetare tillgängliga och tillser tillräcklig bemanning för att slutföra uppdragen inom samma dag.

Välj TrädgårdSmart för en grönare framtid

Vi på TrädgårdSmart brinner för trädgårdar och vår kunskap sträcker sig djupt in i växtlivet. Med vår passion och expertis kan vi garantera att din trädgård kommer att frodas under vårt ansvar.

Våra trädgårdstjänster är utformade för att ge dig en trädgård som är både vacker och funktionell. Vi använder endast de bästa verktygen och teknikerna för att se till att din trädgård är i toppskick året runt.

För oss är det inte bara ett jobb, det är en livsstil. Vi älskar trädgårdar och vi vill att du också ska göra det. Låt oss sköta din trädgård så kan du njuta av den utan bekymmer. Kontakta oss för en grönare och mer omtänksam framtid för dina växter och blommor! Vi på TrädgårdSmart är redo att ta hand om din trädgård med vår passion och expertis, så att du kan njuta av en välskött och v

Kontakta Robert!

Vi är här för att göra din trädgårdsdröm till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt TrädgårdSmart bli din partner för att skapa en vacker och välskött trädgård.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga

Våra samarbetspartners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information, nyheter, insikter eller erbjudanden.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.