Professionell försäljning av robotgräsklippare

Robotgräsklippare är det perfekta sättet att hålla gräsmattan snygg med minimal ansträngning. På vårt företag är vi specialiserade på att sälja och installera robotgräsklippare så att du kan vara säker på att du får rätt produkt för dina behov. Vår robotexpert har många års erfarenhet och har installerat tusentals robotgräsklippare. 

Kontakta oss för försäljning av robotgräsklippare med rådgivning på plats hos dig.

Varför en robotgräsklippare?

Fråga inte dig själv varför du behöver en robotgräsklippare, utan varför du behöver vår expertis för att se till att du får rätt robotgräsklippare för din gräsmatta. Vi är specialiserade på att sälja och installera robotgräsklippare och ser till att våra kunder får den perfekta gräsklipparen för sina behov. Vår robotexpert har stor erfarenhet och har framgångsrikt sålt och installerat tusentals robotgräsklippare genom åren, vilket gör honom väl rustade att samarbeta med dig för att hitta den bästa lösningen för din gräsmatta.

Robotgräsklippare har många fördelar jämfört med traditionella manuella gräsklippare. De sparar inte bara tid eftersom man inte behöver skjuta eller släpa en gräsklippare runt gräset, utan de kan också hålla din gräsmatta friskare och grönare tack vare sitt regelbundna och frekventa klippmönster. Alla dessa faktorer i kombination gör att det är ett mycket värdefullt beslut att investera i en robotgräsklippare.

Din totalentreprenör

av en ny robotgräsklippare

När du väljer att köpa en robotgräsklippare genom oss får du förmånen att arbeta med samma person från början till slut. Vi är stolta över att ge våra kunder en exceptionell och skräddarsydd upplevelse genom att besöka ditt hem eller din arbetsplats innan försäljningen äger rum. På så sätt kan vi noggrant identifiera dina behov och se till att den robotgräsklippare du köper är rätt för din gräsmatta. Genom att ha en kontaktpunkt under hela processen minskar vi risken för felköp eftersom vi kan gå igenom varje detalj med dig i förväg. Vårt mål är att du ska vara 100 % nöjd med ditt köp och din installation av robotgräsklipparen, så kontakta oss redan idag!

Allt i ett lösning

Oavsett om du köper din robotgräsklippare till dig själv eller till din verksamhet så kan vi bli din helhetsleverantör

Konsultation

Våra erfarna robotexperter har sålt och installerat tusentals robotgräsklippare. Det innebär att de vet vad som fungerar och inte 

Försäljning

Försäljning av robotgräsklippare sker direkt utan några mellanhänder. Du får din nya gräsklippare levererad av vår montör av robotgräsklipparen

Installation

Din personliga kontaktperson som säljer roboten till dig kommer också att installera robotgräsklipparen åt dig

Service och vinterförvaring

Gör som många andra av våra kunder och låt oss ta hand om service- och vinterförvaringen av robotgräsklipparen

Våra robotgräsklippare

Vi säljer robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala

Vi är din lokala leverantör av robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala. Vår erfarna robotexpert hjälper dig mer än gärna att välja den robotgräsklippare som bäst passar dina behov bäst och ger dig en exceptionell och skräddarsydd upplevelse redan från början. Vi förstår vikten av att göra rätt, så vi besöker personligen dit hem eller din arbetsplats för att identifiera dina behov och se till att robotgräsklipparen du köper är rätt för din gräsmatta.

För mer information om vår försäljning av robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala kan du kontakta Robert redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta robotgräsklipparen för din gräsmatta!

Försäljning av robotgräsklippare i Uppsala och norra Stockholm

Robert på TrädgårdSmart är installatör av robotgräsklippare

Vår säljare i Uppsala och norra Stockholm

Vi betjänar stolt Stockholms och Uppsala län med vårt sortiment av robotgräsklippare – Robert är din kontaktperson för båda dessa områden. Han utgår från Bälinge i Uppsala men täcker alla andra delar av Uppsala och norra Stockholm. Hos Robert kan du få hjälp med att välja rätt robotgräsklippare utifrån dina fastighets förutsättningar. Han vet även vad din gräsmatta behöver och kan hjälpa dig med att ta bort dina fula stubbar med stubbfräsning.

För mer information om våra trädgårdstjänster i Stockholm eller Uppsala, tveka inte att kontakta Robert redan idag – vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för din gräsmatta!

Honda Miimo robotgräsklippare
Honda Miimo
robotgräsklippare
Solo by AL-KO Robotlinho robotgräsklippare
Solo by AL-KO
robotgräsklippare
tradgardsmart-husqvarna-automower-310
Husqvarna Automower
robotgräsklippare

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Om du letar efter en robotgräsklippare för din gräsmatta, så behöver du inte leta längre! På vårt företag har vi specialiserat oss på att sälja och installera robotgräsklippare som passar dina specifika behov. Vår robotexpert Robert har många års erfarenhet och har framgångsrikt sålt och installerat tusentals robotgräsklippare i hela regionen. Att investera i en robotgräsklippare kan vara ett bra beslut eftersom de erbjuder olika fördelar jämfört med traditionella manuella gräsklippare, till exempel att du sparar tid genom att inte ständigt behöva skjuta eller släpa en tung gräsklippare runt din gräsmatta; dessutom ger de också en jämn och regelbunden klippning som hjälper till att hålla din gräsmattas hälsa och utseende på topp.

One-2-one

När du väljer att köpa en robotgräsklippare genom oss får du fördelen av att ha att göra med en person från början till slut. Vi ser till att besöka varje kunds hem eller arbetsplats innan någon försäljning görs för att noggrant identifiera deras behov och se till att den robotgräsklippare vi rekommenderar är rätt för deras fastighet. Dessutom strävar vi efter att minska eventuella felköp genom att gå igenom varje detalj med dem innan ett köp görs – vår prioritet är att alla kunder ska vara 100 % nöjda med sitt köp och sin installation.

Robert hjälper dig med gräsmattan

Robert servar både Stockholms och Uppsala län med robotgräsklippare – han utgår från Bälinge i Uppsala men täcker alla andra delar av Uppsala och norra Stockholm. Robert kan hjälpa dig att välja ut den perfekta robotgräsklipparen utifrån din fastighets förutsättningar och ge dig insikt i vilken typ av underhåll din gräsmatta behöver, han erbjuder även stubbfräsning vid behov.

För mer information om våra tjänster i Stockholm eller Uppsala, tveka inte att kontakta Robert idag – vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för din gräsmatta!

Kontaktformulär:

Ange gärna en adress om du önskar hjälp med inköp av en ny robotgräsklippare.
Har du frågor om fri rådgivning och våra tjänster lämna gärna dina adressuppgifter. Då kan vi oftast ge dig ett bättre svar.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Nyinstallerad robotgräsklippare i drift på gräsmattan
Driftsättning
Försäljning av robotgräsklippare med hemleverans
Leverans
Leverans efter försäljning av robotgräsklippare.
Upppackning
Driftsättning av en ny robotgräsklippare
Installation

Kom i kontakt med oss!

Berätta hur TrädgårdSmart kan hjälpa dig, välj den kontaktform som passar dig bäst. Under dagarna är vi ute på arbeten och då kan vi ha begränsad möjlighet att svara i telefon. Dock försöker vi återkoppla så snart det bara går.

Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är [email protected]

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Om du är helt säker på vilken robotgräsklippare du ska ha så blir det troligtvis billigare göra köpet på nätet. Dock är vår erfarenhet att de flesta gör ett felaktigt val och hela inköpet blir en dyrköpt läxa.

Vi kan erbjuda avbetalning på både robotgräsklipparen och installationen. En förutsättning är att du inte har några betalningsanmärkningar. Kontakta någon av våra robotexperter för försäljning av robotgräsklippare för mer information.

Absolut, det är det som är poängen med vår allt i ett lösning. Du har en direkt personlig kontakt med din säljare som blir också din montör och tekniker av robotgräsklipparen.