Professionell försäljning av robotgräsklippare

Robotgräsklippare är det perfekta sättet att hålla gräsmattan snygg med minimal ansträngning. Vi på vårt företag är specialiserade på att sälja och installera robotgräsklippare. Du kan vara trygg med att vi kommer att hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Vår robotexpert har många års erfarenhet och har installerat tusentals robotgräsklippare. Vi förenklar processen så att du kan njuta av en vacker och välskött trädgård utan ansträngning.

Kontakta oss för försäljning av robotgräsklippare med rådgivning på plats hos dig.

Varför en robotgräsklippare?

Rätt robotgräsklippare för din gräsmatta - ta hjälp av vår expertis!

Varför behöver du en robotgräsklippare? För att säkerställa att du får den perfekta gräsklipparen för din gräsmatta, behöver du vår expertis. Vi är specialiserade på att sälja och installera robotgräsklippare som uppfyller dina behov. Lita på oss för att göra gräsklippningen enkel och effektiv.

Låt vår expert hitta den perfekta matchen!

Vår robotexpert besitter omfattande erfarenhet och har framgångsrikt sålt och installerat tusentals robotgräsklippare genom åren. Detta gör honom väl rustad för att samarbeta med dig och hitta den optimala lösningen för din gräsmatta.

Robotgräsklippare - din nyckel till en vackrare och friskare gräsmatta!

Robotgräsklippare har många fördelar jämfört med traditionella manuella gräsklippare. De sparar inte bara tid, utan också energi. Med en robotgräsklippare slipper du anstränga dig genom att skjuta eller släpa runt en tung gräsklippare.

Din gräsmatta blir friskare och grönare med hjälp av robotens regelbundna klippning. Att investera i en robotgräsklippare är ett värdefullt beslut som gör livet enklare och bevarar gräsmattans skönhet. Göra din gräsmatta vackrare och njut av mer fritid med en robotgräsklippare!

Din totalentreprenör

av en ny robotgräsklippare

När du väljer att köpa en robotgräsklippare genom oss får du förmånen att arbeta med samma person från början till slut.

Vi är stolta över att ge våra kunder en exceptionell och skräddarsydd upplevelse genom att besöka ditt hem eller din arbetsplats innan försäljningen äger rum. På så sätt kan vi noggrant identifiera dina behov och se till att den robotgräsklippare du köper är rätt för din gräsmatta.

Genom att ha en kontaktpunkt under hela processen minskar vi risken för felköp eftersom vi kan gå igenom varje detalj med dig i förväg. Vårt mål är att du ska vara 100 % nöjd med ditt köp och din installation av robotgräsklipparen, så kontakta oss redan idag!

Allt i ett lösning

Oavsett om du köper din robotgräsklippare till dig själv eller till din verksamhet så kan vi bli din helhetsleverantör

Konsultation

Våra erfarna robotexperter har sålt och installerat tusentals robotgräsklippare. Det innebär att de vet vad som fungerar och inte 

Försäljning

Försäljning av robotgräsklippare sker direkt utan några mellanhänder. Du får din nya gräsklippare levererad av vår montör av robotgräsklipparen

Installation

Din personliga kontaktperson som säljer roboten till dig kommer också att installera robotgräsklipparen åt dig

Service och vinterförvaring

Gör som många andra av våra kunder och låt oss ta hand om service- och vinterförvaringen av robotgräsklipparen

Våra robotgräsklippare

Vi säljer robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala

Vi är din lokala leverantör av robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi dig att välja den perfekta robotgräsklipparen för dina behov.

Vi strävar efter att ge dig en exceptionell och skräddarsydd upplevelse från början till slut. För att säkerställa att du får rätt produkt för din gräsmatta, besöker vi personligen ditt hem eller arbetsplats och identifierar dina specifika behov. Ta steget mot en bekymmersfri gräsmattevård med vår pålitliga robotgräsklippare!

För mer information om vår försäljning av robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala kan du kontakta Robert redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta robotgräsklipparen för din gräsmatta!

Försäljning av robotgräsklippare i Uppsala och norra Stockholm

Robert på TrädgårdSmart är installatör av robotgräsklippare

Vår säljare i Uppsala och norra Stockholm

Vi betjänar stolt Stockholms och Uppsala län med vårt sortiment av robotgräsklippare – Robert är din kontaktperson för båda dessa områden. Han utgår från Bälinge i Uppsala men täcker alla andra delar av Uppsala och norra Stockholm. Hos Robert kan du få hjälp med att välja rätt robotgräsklippare utifrån dina fastighets förutsättningar och för att slutligen få robotgräsklipparen installerad.

Han vet även vad din gräsmatta behöver och kan hjälpa dig med att ta bort dina fula stubbar med stubbfräsning.

För mer information om våra trädgårdstjänster i Stockholm eller Uppsala, tveka inte att kontakta Robert redan idag – vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för din gräsmatta!

Honda Miimo robotgräsklippare
Honda Miimo
robotgräsklippare
Solo by AL-KO Robotlinho robotgräsklippare
Solo by AL-KO
robotgräsklippare
Automower 310
Husqvarna Automower
robotgräsklippare

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Drömmer du om en perfekt gräsmatta utan bekymmer? Vi har lösningen för dig med vår försäljning av robotgräsklippare! Våra skräddarsydda lösningar tar hänsyn till dina gräsytor, oavsett om du befinner dig i Stockholm, Uppsala eller i närheten. Låt oss bli din totala leverantör av robotgräsklippare, från konsultation till installation, service och vinterförvaring.

Våra erfarna robotexperter kan rådge dig om den bästa gräsklipparen för dig. Vi garanterar att du får en robotgräsklippare av högsta kvalitet till det bästa möjliga priset. Kontakta oss idag för mer information och för att hitta rätt robotgräsklippare för dig!

One-2-one

När du väljer att köpa en robotgräsklippare genom oss får du fördelen av personlig service från början till slut. Vi besöker varje kunds hem eller arbetsplats för att förstå deras behov och rekommendera rätt robotgräsklippare för deras fastighet. Vi strävar också efter att minimera felköp genom att gå igenom varje detalj och se till att våra kunder är 100 % nöjda med både köpet och installationen.

Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att få en robotgräsklippare som passar perfekt och ger dig en bekymmersfri gräsklippningslösning.

Fördelarna med vår One-2-One service

Personlig service

Vi erbjuder professionell rådgivning i stället för tidskrävande självstudier och produktjämförelser.

Tidsbesparing

Vi minskar din stress genom att ta hand om tekniska installationer åt dig.

Korrekt installation

Våra experter ser till att din robotgräsklippare installeras på rätt sätt för optimal funktion.

Honda Miimo robotgräsklippare säljs av TrädgårdSmart
Personlig anpassning

Vi använder vår erfarenhet och expertis för att ge dig den robotgräsklippare som passar dina behov bäst.

Kundservice

Vi stöttar dig från första samtalet till efter leveransen med vår support.

Pålitlig efterföljande service

Vi erbjuder regelbunden underhåll och servicetjänster för din robotgräsklippare för att säkerställa dess långvariga prestanda och effektivitet.

Med vårt engagemang för skräddarsydd service och expertis inom försäljning av robotgräsklippare är vi din bästa partner för att uppnå de bästa resultaten.

Robert hjälper dig med gräsmattan

När du väljer vår service får du inte bara en produkt, utan också expertis och engagemang. Robert är inte bara en försäljare, utan också en erfaren rådgivare inom robotgräsklippare. Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder han en oslagbar nivå av professionalism och produktkunskap. Hans passion sträcker sig bortom bara försäljning – han hjälper varje kund att hitta den perfekta robotgräsklipparen.

Roberts service slutar inte vid försäljning av din nya robotgräsklippare. Han är engagerad i att säkerställa kundnöjdhet genom installation, underhåll och support.

Tilläggstjänster för effektivare upplevelse

Stubbar hindrar en robotgräsklippares rörlighet, men med Roberts hjälp kan du vara säker på att din gräsmatta blir fri från hinder. Det möjliggör en smidig och effektiv klippning. Denna stubbfräsningstjänst visar Roberts engagemang för att ge varje kund den bästa gräsmatteupplevelsen.

Kontakta Robert idag för mer information om våra tjänster i Stockholm eller Uppsala. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för din gräsmatta!

Kontakta oss redan idag genom vårt formulär!

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via vårt smidiga kontaktformulär. Genom att fylla i formuläret kan du berätta för oss om dina behov och önskemål, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta den perfekta robotgräsklipparen för din trädgård. Vi ser fram emot att höra från dig!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Adress
Ange gärna en adress om du önskar hjälp med inköp av en ny robotgräsklippare.
Har du frågor om fri rådgivning och våra tjänster lämna gärna dina adressuppgifter. Då kan vi oftast ge dig ett bättre svar.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Nyhetsbrev
Nyinstallerad robotgräsklippare i drift på gräsmattan
Driftsättning
Försäljning av robotgräsklippare med hemleverans
Leverans
Leverans efter försäljning av robotgräsklippare.
Upppackning
Driftsättning av en ny robotgräsklippare
Installation

Kom i kontakt med oss
Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Att nå oss på TrädgårdSmart handlar inte bara om att starta en konversation. Det är det första steget för att förvandla din trädgård till en tid- och energisparande plats med våra förstklassiga robotgräsklippare.

Vårt engagerade team finns alltid här för att hjälpa dig. Oavsett om du behöver råd om vilken robotgräsklippare som passar bäst för din fastighet, hjälp med installationen eller bara vill lära dig mer om våra tjänster. Kontakta oss idag och berätta hur vi kan hjälpa dig att skapa en bekymmersfri gräsmatta. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är info@tradgardsmart.se

Läs min köpguide innan köp av robotgräsklippare <p>Vid köp av robotgräsklippare finns det flera...
Rekommenderad läsning
Välkommen till vår guide om begränsningskabel till robotgräsklippare. Vi är här för att hjälpa dig att...
Rekommenderad läsning
Vilken Husqvarna Automower ska jag välja? Det är en fråga många ställer sig när de ska investera i en...
Rekommenderad läsning
Skydda din robotgräsklippare från solens strålar, varma dagar och oväntade väderförhållanden med ett...
Rekommenderad läsning

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Att köpa en robotgräsklippare direkt på nätet kan initialt verka mer ekonomiskt fördelaktigt. Men det är viktigt att ta hänsyn till flera faktorer innan köpet görs. Vår erfarenhet visar att många kunder som köper robotgräsklippare på egen hand ofta gör ett felaktigt val, vilket resulterar i en dyrköpt läxa. Fel val av modell, problem med installationen, eller bristande kunskap om produktens funktioner och underhåll kan leda till oväntade kostnader och besvär längre fram. Med vår expertservice får du personlig rådgivning, korrekt installation och pålitlig service. Detta är oftast det mest kostnadseffektiva alternativet på lång sikt. Oavsett om du är ny på att köpa eller en erfaren användare av robotgräsklippare, finns vi här för att se till att du får rätt produkt och den bästa möjliga upplevelsen.

Självklart, vi på TrädgårdSmart förstår att en robotgräsklippare är en investering. Därför erbjuder vi en flexibel avbetalningsplan för både robotgräsklippare och installation.

Vi vill att alla ska kunna uppleva bekvämligheten med en robotgräsklippare, oavsett budget. Vi ser till att avbetalningsplanen passar just dina ekonomiska förhållanden och behov. Vi är här för att göra ditt köp så smidigt och bekymmersfritt som möjligt, utan några dolda kostnader.

Och kom ihåg, en förutsättning är att du inte har några betalningsanmärkningar. Kontakta våra försäljningsexperter idag för att lära dig mer om våra flexibla betalningsalternativ!

Visst gör vi det! Med TrädgårdSmart får du inte bara en produkt, du får en helhetslösning.

När du köper en robotgräsklippare från oss kommer våra professionella montörer att leverera den direkt till din dörr. Denna personliga leverans garanterar att din robotgräsklippare kommer fram säkert och effektivt, redo för installation.

Men det är mer än bara en leverans – det är början på en resa mot en enklare och mer bekymmersfri gräsmatta. Du kan luta dig tillbaka och njuta av din fritid medan vi tar hand om allt det praktiska.

Den personliga kontakten med just din säljare, som även blir din montör och tekniker för robotgräsklipparen, är bara en av de många fördelarna med att välja TrädgårdSmart!

Ja, absolut. Våra robotgräsklippare är utrustade med en intuitiv användarpanel som gör det enkelt att ställa in önskade klippscheman och zoner.

Vårt team erbjuder också fullständig utbildning vid installationen för att se till att du känner dig bekväm med att hantera din nya robotgräsklippare.

Robotgräsklippare kräver minimalt underhåll jämfört med traditionella gräsklippare. Det är viktigt att rengöra klippdisken regelbundet och se till att gräsklipparen är fri från gräs och smuts. Du bör också byta klippbladen några gånger per år för att säkerställa optimal klippkvalitet.

Robotgräsklippare kan klara av alltifrån små till stora trädgårdar. Vi har modeller som klipper upp till 5000 kvadratmeter.

Vid ett personligt möte kan våra experter hjälpa dig att välja den bästa robotgräsklipparen för din trädgårdsstorlek och form.

Ja, våra robotgräsklippare är utrustade med säkerhetsfunktioner som stoppar enheten om den lyfts upp eller vänds.

Dessutom är klippdisken placerad på ett sådant sätt att det förhindrar att klippbladen kommer i kontakt med fötter eller tassar.

Robotgräsklippare är utrustade med sensorer som känner av hinder och ändrar riktning för att undvika dem. De klarar av mindre hinder som mindre stenar, pinnar och ojämnheter.

Större hinder som rabatter och pooler bör markeras under installationen för att robotgräsklipparen ska känna av och undvika dem.