Trädgårdstjänster Uppsala och Stockholm

Trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm

Ta hjälp av våra trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm och låt oss förvandla din tråkiga gräsmatta till ett grönt paradisområde. Anlita en expert som tar hand om din gräsmatta till installation av din nya robotgräsklippare, eller låt oss ta bort stubben i din trädgård.

Vi gör det tunga
trädgårdsarbetet åt dig

Låt oss göra det tunga trädgårdsarbetet åt dig och dra nytta av vår expertis.

Vårt expertområde är inom skötsel av grönytor i trädgårdar i Uppsala och Stockholm. Tillsammans med vårt nära samarbete med våra leverantörer kan vi leverera fantastiska trädgårdstjänster helt anpassade till dina behov.

Här nedan finner du våra affärsområden och om det är något du saknar så är våra öron öppna för förslag. Lyhördhet är en del av vårt koncept och har skapat den produktportfölj av de trädgårdstjänster vi erbjuder i Uppsala och Stockholms län.

Men vi är inte främmande för att hjälpa dig om du finns på någon annan ort.

Robotgräsklippare

/

Trädvård

/

Gräsmatteskötsel

/

Fråga efter en offert!

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du har någon fråga eller önskemål om våra trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm. Du kan även begära en offert eller boka in en trädgårdstjänst direkt för någon av våra trädgårdsarbeten i Uppsala och Stockholm.

Vi ser fram emot att höra av från dig! Och tack på förhand för att du har valt TrädgårdSmart som din one-stop shop för trädgårdslösningar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kontakta Robert
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga

Kom i kontakt med oss!

Berätta hur TrädgårdSmart kan hjälpa dig med våra trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm. Välj den kontaktform som passar dig bäst. Under dagarna är vi ute på arbeten och då kan vi ha begränsad möjlighet att svara i telefon. Dock försöker vi återkoppla så snart det bara går. 

Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är info@tradgardsmart.se

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Vårt fokus ligger i att förädla befintliga gräsmattor, stubbfräsning, trädvård och hjälpa våra kunder med robotgräsklippare.

Du får gärna höra av dig om du har några andra önskemål. Vi är öppna för nya idéer och förslag.

Det korta svaret på om vi utför gräsmatterenovering på andra orter än Stockholm och Uppsala är nej. Det beror på att det tillkommer en större kostnad för resa till och från platsen där arbetet önskas bli utförd.

Reskostnad och övernattningar är något vi tar betalt för vilket fördyrar projektet. Däremot är du välkommen att höra av dig om merkostnaden är inget hinder för dig

Det är väldigt många som hör av sig till oss för tips och råd om skötsel av gräsmattor. Till dessa personer hänvisar vi till den information vi har på vår hemsida där vi frikostigt har delar med oss våra kunskaper och erfarenheter.

Det är annat när våra kunder som anlitar oss för våra trädgårdstjänster och vår expertis. Då står vi alltid till ditt förfogande.

Vi är öppna för att utöka vår verksamhet med flera trädgårdstjänster. För tillfället har vi fullt upp med att betjäna våra kunder med våra nuvarande tjänster. Dock har vi flera kunder som är intresserade av att få hjälp inom andra områden inom trädgård.

Hör gärna av dig om du ser att du kan passa in i vår verksamhet!