Återförsäljare av Honda Miimo, servande fackhandlare

Återförsäljare av Honda Miimo

Som servande fackhandlare är TrädgårdSmart nu en auktoriserad återförsäljare av Honda Miimo robotgräsklippare till privatpersoner, juridisk person och enskilda firmor. 

Är du redo att klippa gräsmattan utan att det påverkar dina dagliga aktiviteter? Då ska du välja Honda Miimo och vi hjälper dig hela vägen från start fram till mål.

Logga Honda, TrädgårdSmart är återförsäljarne av Hondas trädgårdsprodukter

Varför Honda Miimo från TrädgårdSmart?

Honda Miimo är en intelligent robotgräsklippare som klipper gräsmattor med ett perfekt resultat, små såväl som komplexa, stora gräsmattor med rabatter och hinder. Miimos unika egenskaper förverkligar entusiastiska fastighetsägares dröm om att ha en nyklippt gräsmatta alla dagar under hela säsongen.

Det är mycket att tänka på innan köp av en ny robotgräsklippare. Vår erfarenhet är att 4 av 10 förstagångsköpare införskaffar fel robotgräsklippare. Det är något som du kan undvika om du tar oss till hjälp. För oss båda är det viktigt att du får en robotgräsklippare som passar just din trädgårds förutsättningar. En personlig rådgivning leder till ett säkrare köp vilket gör att du blir nöjd och vi får en nöjd kund som ger oss goda recensioner.

Finansiering av Honda Miimo

Oavsett om du är privatperson, juridisk person eller enskild näringsidkare så kan vi hjälpa dig med finansiering av en ny Miimo robotgräsklippare med installation. En finansiering innebär att du får en låg månadskostnad utspridd över hela året vilket gör att du kan lätt jämföra kostnaden med din nuvarande lösning för gräsklippningen.

Vi utför hundratals installationer och en hel del felsökningar av slingkabel varje säsong. Det gör att vi har god erfarenhet av vad som fungerar och inte. Ibland händer det att vi stöter på nya utmaningar men med vår garanti så är det något vi rättar till om vi har gjort fel.

Honda Miimo robotgräsklippare behöver vinterservice för lång livslängd och optimal prestanda. Därför är det en god sak att lämna in din Miimo på vinterservice med rengöring för att maximera livslängden. Under hela vintern är din Miimo i tryggt förvar. Sedan på våren kommer vi ut med den till dig. Då har du en rengjord och nyservad Miimo som är redo för en ny klippsäsong.

Garanti och trygghetsförsäkring av Honda Miimo

Honda Miimo kan ge dig upp till 10 års trygghet. Vid köp av en ny Miimo har du två års garanti (1 år för professionellt bruk) från Honda och tre månaders trygghetsförsäkring utan kostnad. Försäkringen tar vid när den 2-åriga garantin tar slut och omfattar plötsliga och oförutsedda inifrån kommande skador. Trygghetsförsäkringen kan tecknas av privatpersoner, juridisk person samt enskilda näringsidkare.

Återförsäljare av Honda Miimo

Honda Mimmo modeller

Det finns sex Honda Miimo-modeller att välja mellan; var och en har speciella funktioner. Vi som återförsäljare av Honda Miimo har valt ut de tre bästa av dem.

För att installera en Honda Miimo på din gräsmatta rekommenderar vi att du tar hjälp av ett välkänt proffs som oss, TrädgårdSmart, speciellt om du vill få en väl utförd installation av robotgräsklipparen. En begränsningskabel till robotgräsklipparen behöver läggas ut för att den ska fungera, laddstationen ska installeras, roboten ska kalibreras och den behöver slutligen programmeras. Det sammantaget gör att det krävs erfarenhet för att allt ska fungera som det ska och av det skälet ska du anlita en professionell installatör som TrädgårdSmart.

Att anlita en återförsäljare av Honda Miimo

För att köpa Honda Miimo i Stockholm och Uppsala bör du välja oss för ett tryggt köp. Därför att vår personal hjälper dig att välja den bästa modellen av Honda Miimo som passar för just dina gräsytor.

TrädgårdSmart är den nya officiella återförsäljaren av Honda Miimo med täckning över Stockholm och Uppsalaområdet. Vi erbjuder finansiering, service och installation av alla Hondas Miimo robotgräsklippare. Precis som andra bör du också välja oss för att få en spektakulär personlig upplevelse.

Kort sagt, vi ger dig en helhetslösning med personlig rådgivning och försäljning, installation och vinterservice av Honda Miimo i Stockholm och Uppsala med kringliggande orter.

Frågor och svar

Bor du i Stockholm eller Uppsala så kör vi ut med din nya Miimo till dig om du även har bokat in att TrädgårdSmart ska installera robotgräsklipparen.

Vi på TrädgårdSmart hjälper gärna till med både rådgivning, finansiering och installationen av nya Honda Miimo. Flera Miimo 3000 kan vara inkopplade till samma system och arbetsområde.

Honda Miimo 3000 går att styra via en app i telefonen. Däremot saknar Miimo 310 och Miimo 520 denna funktion.