Professionellt gödslingsabonnemang i Stockholm och Uppsala

Din partner för en frodigare gräsmatta

Vårt Gräsvårdsprogram

Vill du förvandla din tråkiga gräsmatta till ett grönt paradis? Då har du kommit rätt! På TrädgårdSmart erbjuder vi professionella gödslingspaket som ger din gräsmatta den näring och gräsfrön den behöver för att vara grön, frodig och hälsosam.

Våra gödslingspaket är lika effektiva som de som används av golf- och fotbollsklubbar runt om i landet. Varför inte ge din gräsmatta samma lyxiga behandling? Vi tar hand om allt jobb åt dig!

Oavsett om du vill boosta din gräsmatta inför sommaren eller behöver hjälp med att återhämta den efter en tuff vinter, har vi en lösning som passar dig. Vi erbjuder olika paket för att passa olika behov och budgetar – oavsett om du föredrar att göra arbetet själv eller vill ge dina gräsytor den absolut bästa behandlingen.

Gör-det-själv

Du föredrar professionella produkter men gör arbetet själv.

5 400 kr

Upp till 500 m2

Priset är inklusive moms.

Premium plan

Vi kommer vid fyra tillfällen under säsongen och gödslar och stödsår din gräsmatta.

2 890 kr

Upp till 500 m2

Priset är inklusive moms och efter rutavdrag per tillfälle. För större gräsytor +15 kr/m2.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster är utformade för att komplettera och förbättra den övergripande skötseln av din gräsmatta. Vi förstår att varje gräsmatta är unik och därför kan ha specifika behov.

Begär offert

RUT-avdrag på arbetskostnaden

Tillvalstjänster enligt önskemål. Gratis konsultation i samband med vårgödslingen.

Anpassat vårdprogram för varje årstid

Kompletta paket för varje årstid för optimalt resultat

Vårgödsling

Anpassat gödslingsprogram för att ge din gräsmatta bästa start

Gödslingsprogram för våren

Genom att gödsla gräsmattan på våren med vår vårmix ger du din gräsmatta en bra start på våren. Vårmixen är sammansatt av viktiga mineraler och näringsämnen som snabbt får igång gräsmattans växtlighet och för att göra den motståndskraftig. Tänk på att gräsmattor är extra känsliga under våren och mer mottaglig för sjukdomar så av den anledningen är det extra viktigt med vårgödslingen.

Sommargödsling

Vi ger din gräsmatta all den kraft den behöver under sommaren

Gödslingsprogram för sommaren

Rätt gödslad och stödsådd gräsmatta gör att gräset trycker undan ogräset och därmed får gräset ett övertag. Vår sommarmix tar din gräsmatta till en helt annan nivå än vad många av dina grannar kan ens drömma om. Med maskinell stödsådd för du bästa groddbarhet av gräset.

Höstgödsling

Stärk din gräsmatta inför vintern för ett grönskande gräs på våren

Gödslingsprogram för hösten

En gräsmatta är som allra känsligast under vintersäsongen i och med det är den sista gödslingen viktig. Förutom att gräset stärks inför slitage och vinterskador så ger höstgödslingen också en bra start innan nästa växtsäsong drar i gång. Genom att berika gräset med vår höstmix tillför du din gräsmatta essentiella mineraler och näringsämnen som förbereder och stärker den inför vinterns utmaningar.

Våra proffsprodukter

Flytande gödsel

Gräset tar lätt upp flytande gödsel genom sitt bladverk. Mixen är anpassad för respektive säsong.

Granulerat gödsel

Långtidsverkande gödselgranulat upp till 12 veckor. Vår, sommar och höst/vintergödsel för årstiden.

Gräsfrön

Gräsfrön har hög kvalitet för stödsådd av gräsmattan. Läggs ut 2 gånger under växtsäsongen.

Varför välja TrädgårdSmart?

Varför välja oss för gödsling av din gräsmatta?

Vårt team består av välutbildade och erfarna gräsmatteexperter som med sin djupa förståelse för gräsmattans behov utvecklar effektiva gödslingsprogram. Vi samarbetar nära med våra leverantörer för att erbjuda dig de mest effektiva lösningarna, anpassade till de fyra olika årstiderna. Vårt mål? Att ge din gräsmatta den allra bästa omvårdnad för att den ska kunna blomstra!

Vi vet att en frodig, grön gräsmatta kräver näringsrik gödsling. Därför inkluderar våra paket flytande gödsel och vätmedel, långtidsverkande granulerat gödsel och kvalitetsgräsfrön för stödsådd. Detta ger ditt gräs alla de viktiga näringskomponenter det behöver.

Och det bästa? Du kan dra nytta av rutavdraget för våra tjänster! Det betyder att du kan hålla din gräsmatta i toppskick samtidigt som du sparar pengar.

Så varför vänta? Ge din gräsmatta den omvårdnad den förtjänar. Boka din gödslingsbehandling idag och låt oss förvandla din gräsmatta till ett grönt paradis!

Professionell vård av gräsmattan

Vi erbjuder specialiserad gödslingstjänst för att ge ditt gräs den bästa omsorg det behöver.

Ett skötselprogram som ger resultat

Vårt skötselprogram ger konkreta, önskade resultat för din gräsmatta.

Tillgång till gräsvårdsprodukter som proffsen använder

Med oss får du tillgång till samma högkvalitativa gräsvårdsprodukter som proffsen använder för optimal effekt.

Du får snyggaste paradgräsmatta i grannskapet

Tack vare vår tjänst kommer du att ha en gräsmatta som överglänser alla andra i grannskapet.

Frågor och svar

Experttjänster för gräsmattor

Vanliga frågor om vårt gödslingsprogram

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om våra gödslingspaket i Stockholm och Uppsala.

Vi har samlat information för att ge dig bättre förståelse av hur TrädgårdSmart förvandlar din gräsmatta till grannområdets perfekta gräsmatta.

Vår gödslingsservice kan anpassas efter varje kunds unika behov, oavsett om du bor i Stockholm eller Uppsala.

Genom att läsa dessa frågor och svar hoppas vi att du får all info du behöver för att välja oss som din trädgårdspartner.

TrädgårdSmarts gödslingspaket har ett tydligt mål: att ge ditt gräs de bästa villkoren för att bli en frisk och fin gräsmatta.

Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden för att ge gräset de näringsämnen det behöver under olika tider på året.

Dessutom ger vi våra kunder råd och hjälp. Med denna service ser vi till att våra kunder får tillgång till marknadens bästa produkterna med all nödvändig näring som gräset behöver.

Detta hjälper gräsmattan bli stark och tät, och gör att den klarar av sjukdomar och skadedjur bättre.

Vårt gödslingspaket hjälper din gräsmatta att må bra året om. Det innehåller proffsprodukter både i flytande form och som granulat.

Vi har valt ut produkterna så att de passar perfekt för alla årstider. Din gräsmatta får all näring den behöver för att växa sig stark och grön. Flytande gödsel funkar snabbt, och du ser resultat direkt.

Granulat jobbar långsamt och ger näring under längre tid. På så sätt blir din gräsmatta tät, grön och stark. Med vårt paket får gräset rätt vård när det behövs.

TrädgårdSmart jobbar bara med noggrant utvalda leverantörer för att våra kunder ska kunna köpa de bästa produkterna på marknaden.

Vi väljer leverantörer som kan erbjuda produkter av hög kvalitet som uppfyller våra krav.

Vi jobbar till exempel med Indigrow som tar fram innovativa produkter för att vårda om gräs på bästa sätt, Skånefrö som tillverkar gräsfrön som passar vårt klimat, och Hasselfors Garden som har bra jord och gödsel för en frisk gräsmatta.

Med hjälp av dessa leverantörer kan vi se till att våra kunder har allt de behöver för att sköta sin gräsmatta på bästa sätt.

TrädgårdSmart är glada att jobba lokalt, och vi erbjuder våra tjänster till kunder i Uppsala och Stockholm. Vi känner till det lokala klimatet och marken, så vi kan ge lösningar som passar perfekt här.

Om du väljer oss för din gräsmatta, får du inte bara bra produkter, utan också personlig hjälp och råd som passar just dina behov.

Vi hjälper dig med allt – från att planera och välja produkter till att sätta igång och ta hand om dem – så att din gräsmatta blir perfekt grön.

Relaterade artiklar

Den ultimata lösningen för den perfekta gräsmatta

Missa inte vår heltäckande lösning för din gräsmatta. Detta följer noggrant årstidernas skiftningar och levererar högklassiga produkter i både flytande och granulerade format.

Vi har utformat ett komplett paket för att ta hand om din gräsmatta under hela växtsäsongen, med de bästa metoderna för sådd och skötsel.

Vår produktlinje inkluderar flytande gödsel som är sprängfylld med essentiella mineraler och näring, långvarigt verkande granulat och kvalitetsgräsfrön för ett oslagbart resultat.

Vårt gödslingsprogram hjälper dig att skapa en gräsmatta som är grönt, tätt, och motstår sjukdomar, vilket garanterat kommer att imponera på grannarna. Ta chansen och ge din gräsmatta den allra bästa omvårdnaden den förtjänar, boka ditt gödslingspaket idag!

Kontakta Robert!

Vi är här för att göra din trädgårdsdröm till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt TrädgårdSmart bli din partner för att skapa en vacker och välskött trädgård.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2
Fyll i för- och efternamn
Välj typ av fråga

Våra samarbetspartners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information, nyheter, insikter eller erbjudanden.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.