Planteringsring – Ett pålitligt påkörningsskydd för din robotgräsklippare

Planteringsring - En smart produkt för varje trädgård

Björn Lidbrandts planteringsring är ett ultimatat påkörningsskydd för robotgräsklippare. Med en perfekt kombination av enkelhet och estetik, skyddar den dina oersättliga träd och buskar.

Om du äger en robotgräsklippare, kommer denna planteringsring vara din bästa vän. Den ger inte bara ett effektivt skydd mot påkörning, utan skapar också en elegant och funktionell gräns som håller dina gräskanter snyggt klippta.

Upptäck fördelarna med Björn Lidbrandts planteringsring för en säkrare och vackrare trädgård.

påkörningsskydd för robotgräsklippare
Planteringsringen – Ett smart val för trädgården som skyddar dina planteirngar.

Innehållsförteckning

Säkra dina växter med ett säkert skydd

Med Lidbrandts planteringsring blir det enkelt att skydda dina planteringar. Dess robusta design bidrar till stadig placering på alla typer av underlag.

Den upphöjda kanten fungerar som ett effektivt skydd och styr din robotgräsklippare att vända i tid, innan den riskerar att skada dina nyplanterade växter.

Planteringsring i villaträdgårdar
Planteringsring i villaträdgårdar

Praktisk

Enkel att använda. Lägg ringen där du vill plantera och skär sedan runt ringens ytterkant. Lyft bort ringen och ta bort ev. gräs, plantera träd eller buskar och lägg tillbaka ringen. Klart!

Underhållsfri

Tack vare den helgjutna konstruktionen växer inget oönskat i skarvar. Den uppskjutna kanten skyddar träd o plantering vid kanttrimning som knappt kommer behövas.

Snygg design

Den stilrena formen och det naturliga materialet gör att den passar i alla typer av trädgårds- eller parkmiljöer.

påkörningsskydd för robotgräsklippare
Roboten byter riktning när den krockar mot kanten.

Planteringsringen – Ett klokt val för ditt trädgårdsarbete

Genom att välja Lidbrandts planteringsring förenklar du ditt trädgårdsarbete, speciellt vid nyanläggningar.

Den passar perfekt för alla robotgräsklippare-ägare som vill skydda både nya och gamla planteringar från påkörning. Använd hela ringen för nya planteringar, medan delade ringar kan beställas för redan etablerade häckar och träd.

Instruktioner för din planteringsring

Att använda planteringsringen är barnsligt enkelt. Placera ringen där du vill plantera, skär runt dess ytterkant, lyft upp ringen och plocka bort gräs och jord, plantera ditt träd eller buskar, och återställ sedan ringen. Klart!
Planteringsring på allmänna platser
Planteringsring på allmänna platser

Flera fördelar med Björn Lidbrandts planteringsring

Utöver att vara ett effektivt påkörningsskydd för robotgräsklippare, bjuder Björn Lidbrandts planteringsring på flera andra fördelar. Den behöver inget underhåll tack vare sin robusta design, och dess upphöjda kant skyddar dina planteringar och minskar behovet av kantskärning.

Med sitt stilrena utseende och naturliga material, passar den in i alla trädgård- och parkmiljöer.

Fördelar med ett effktivt skydd

Förutom att vara ett effektivt skydd för robotgräsklippare, erbjuder planteringsringen flera andra fördelar. Den kräver inget underhåll tack vare dess robusta design, och dess upphöjda kant skyddar dina planteringar och minskar behovet av kanttrimning.

Dessutom, med sin snygga design och naturliga material, passar den in i alla typer av trädgård- och parkmiljöer.

Planteringsring Planteringsskydd till robotgräsklippare

Din Planteringsring - Finns i olika varianter

Björn Lidbrandts planteringsring finns i två olika versioner och varje version finns i tre olika storlekar (800, 1000 och 1200 mm i ytterdiameter). Dessutom finns den i tre attraktiva färger (Grå, Antracit och Grön) för att passa just din trädgård.

Så varför inte testa planteringsringen – det pålitliga påkörningsskyddet för robotgräsklippare och eleganta tillskottet till din trädgård!

Planteringsringar skyddar dina nyplanterade träd för påkörning av robotgräsklippare.
Planteringsringar skyddar dina nyplanterade träd för påkörning av robotgräsklippare.

Varför välja Björn Lidbrandts Planteringsring?

Att investera i Björn Lidbrandts planteringsring är ett smart val för alla trädgårdsälskare. Ringens unika design, förstärkt av dess robusta material och användarvänliga egenskaper, gör den till ett oumbärligt verktyg för allt från små hemträdgårdar till stora landskapsparker.

Dessutom passar den estetiskt in i alla trädgårdsstilar, från den mest moderna till den mest traditionella.

En ekologisk lösning för din trädgård

Björn Lidbrandts planteringsring erbjuder inte bara skydd för dina planteringar utan är också ett ekologiskt vänligt val.

Tillverkad av återvunnet material, bidrar planteringsringen till en mer hållbar trädgårdsskötsel. Även med sin robusta design, har den ingen negativ inverkan på jordens naturliga processer eller på det omgivande ekosystemet.

Historien bakom Planteringsringen

Planteringsringen har sina rötter i en genuin kärlek för trädgårdsskötsel och en stark vilja att lösa ett utbrett problem.

Idén föddes ur frustration över att se värdefulla växter och träd skadade av robotgräsklippare. Lidbrandt, en passionerad trädgårdsälskare, visste att det behövdes en lösning som var både praktisk och estetiskt tilltalande.

Så, efter noggranna överväganden och utformningar, skapades planteringsringen. Den är nu en oumbärlig del av trädgårdsskötseln, och erbjuder ett pålitligt skydd mot påkörning från robotgräsklippare, samtidigt som den ger en snygg och funktionell gräns för trädgårdsplanteringar.

Frågor och Svar

Planteringsringen är ett skydd för robotgräsklippare. Den är utformad för att skydda dina värdefulla träd och buskar från påkörning av robotgräsklipparen. Dessutom hjälper planteringsringen till att hålla dina gräskanter snyggt klippta.

Planteringsringen har en upphöjd kant som fungerar som ett effektivt påkörningsskydd. När roboten kör mot den kanten vänder den automatiskt när krocksensorn aktiveras.
Planteringsringen är mycket lätt att installera. Du behöver bara placera ringen där du vill plantera, skära runt dess ytterkant, lyfta upp ringen och ta bort gräs och jord, plantera ditt träd eller buske, och sedan återställa ringen.
Ja, planteringsringen finns i två olika versioner och varje version finns i tre olika storlekar (800, 1000 och 1200 mm i ytterdiameter). Den finns också i tre attraktiva färger (Grå, Antracit och Grön) för att passa just din trädgård.

Mer läsning om robotgräsklippare

Uppstart av robotgräsklippare på våren
Robotgräsklippare

Uppstart av robotgräsklippare på våren

Vårstart av robotgräsklippare För att säkerställa att din robotgräsklippare fungerar optimalt inför våren är det bra att du följer vår guide. Vi på TrädgårdSmart har sammanställt en checklista som hjälper

Läs mer »
Picture of Robert Hammar

Robert Hammar

Robert Hammar är ägare och grundare av TrädgårdSmart.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på ett hjärta för att betygsätta!

Genomsnittligt betyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än så länge! Snälla var den första att betygsätta detta inlägg.

Eftersom du tyckte att det här inlägget var användbart...

Följ oss på sociala medier!

Vi beklagar att det här inlägget inte var användbart för dig!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Berätta för oss hur vi kan förbättra det här inlägget?

Lämna en kommentar


Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om nya inlägg och ämnen som är aktuella för säsongen.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.