Skydda planteringar för påkörning av robotgräsklippare

Påkörningsskydd för robotgräsklippare

Skydda planteringar för påkörning av robotgräsklippare med en planteringsring. Planteringsringen är en effektiv lösning för att skydda träd och buskar från påkörning av en robotgräsklippare. Samtidigt som planteringsringen fungerar som ett påkörningsskydd för robotgräsklippare blir den också en stilren detalj i trädgården som också hjälper till med att hålla gräskanten välklippt.

Skydd av plantering

Planteringsringen är enkel att placera och den helgjutna konstruktionen gör att den ligger bra oavsett underlag. Den uppskjutna kanten fungerar som ett påkörningsskydd som gör att självgående robotgräsklippare vänder istället för att köra på nyplanterade träd och buskar.

Planteringsring - En ny smart produkt​

Planteringsringen är framtagen för att underlätta trädgårdsarbetet vid främst nyplantering, både på lång och kort sikt, framför allt för ägare av robotgräsklippare.

Skydda nya och gamla planteringar för påkörning av robotgräsklippare med planteringsringen! En ny planta sätts i hel ring, och beställ delad ring till häckar och träd som redan är planterade.

Planteringsskydd för robotgräsklippare
Planteringsring, påkörningsskydd i betong

Praktisk

Enkel att använda. Lägg ringen där du vill plantera och skär sedan runt ringens ytterkant. Lyft bort ringen och ta bort ev. gräs, plantera träd eller buskar och lägg tillbaka ringen. Klart!

Underhållsfri

Tack vare den helgjutna konstruktionen växer inget oönskat i skarvar. Den uppskjutna kanten skyddar träd o plantering vid kanttrimning som knappt kommer behövas.

Snygg design

Den stilrena formen och det naturliga materialet gör att den passar i alla typer av trädgårds- eller parkmiljöer.

Planteringsring Planteringsskydd till robotgräsklippare

Planteringsringen finns i två olika utföranden

Båda ringarna finns i tre olika storlekar med en ytterdiameter på 800, 1 000 och 1200 mm.

Ringarna tillverkas i tre kulörer Grå, Antracit och Grön. Och kan även beställas som delade för placering runt befintliga planteringar.

Smart och enkelt i trädgården, vi kallar lösningen för trädgårdsmart! 

Mer läsning

TrädgårdSmarts säkerhetskabel som begränsningskabel
Robotgräsklippare
Robert Hammar

Begränsningskabel till robotgräsklippare

Hem Robotklippare blir en alltmer populär lösning för husägare som vill slippa besväret med gräsklippningen. Begränsningskabel till robotgräsklippare är en avgörande faktor för de som vill undvika kabelbrott på slingan. En robotgräsklippare är beroende av en intakt och fungerande begränsningskabel

Läs mer »
Uppstart av robotgräsklippare på våren
Robotgräsklippare
Robert Hammar

Uppstart av robotgräsklippare på våren

Hem Att få din robotgräsklippare att fungera optimalt inför uppstart av robotgräsklipparen på våren är enkelt om du följer några enkla steg. Vi på TrädgårdSmart har sammanställt en checklista inför vårens uppstart av robotgräsklipparen som hjälper dig att förbereda din

Läs mer »
Åskskydd till robotgräsklipparen kan skydda mot blixtneslag
Robotgräsklippare
Robert Hammar

Åskskydd till robotgräsklipparen – Behöver jag ha det?

Hem När sommaren närmar sig blir åskväder allt vanligare vilket kan ha en förödande inverkan på din robotgräsklippare om du inte har rätt åskskydd till robotgräsklipparen på plats. Att vidta några proaktiva åtgärder för att skydda din robotgräsklippare är viktigt

Läs mer »
Solo by AL-KO Robotlinho robotgräsklippare
Robotgräsklippare
Robert Hammar

Köp av robotgräsklippare med 12 köpråd

Hem Läs min köpguide innan köp av robotgräsklippare Ny robotgräsklippare, det är en del att tänka på innan köp av robotgräsklippare. Robotklippare är framtiden för gräsklippning, eftersom dessa automatiserade och självgående gräsklippare gör det möjligt för dig att njuta av

Läs mer »
Skarpa knivar till robotgräsklipparen ger en friskare gräsmatta
Robotgräsklippare
Robert Hammar

Fördelar med skarpa knivar till robotgräsklipparen

Skarpa knivar till robotgräsklipparen gör att gräsets snittyta blir skarpt vilket minskar risken för uttorkning och sjukdomsangrepp. Däremot slöa knivar till gräsklipparen gör att grästopparna blir fransiga och torkar ojämnt. Se till att använda vassa knivar till gräsklippningen.

Läs mer »

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Genomsnittligt betyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än så länge! Snälla var den första att betygsätta detta inlägg.

Eftersom du tyckte att det här inlägget var användbart...

Följ oss på sociala medier!

Vi beklagar att det här inlägget inte var användbart för dig!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Berätta för oss hur vi kan förbättra det här inlägget?

Lämna en kommentar